Anouk in Het Blok maakt korte metten met loodgieter: "Je hebt het nu twee keer verneukt"

Anouk in Het Blok maakt korte metten met loodgieter: "Je hebt het nu twee keer verneukt"

Anouk in <em>Het Blok</em> maakt korte metten met loodgieter: &quot;Je hebt het nu twee keer verneukt&quot; In het klusprogramma Het Blok is de loodgieter van Anouk en Jaïr voor de zoveelste keer onzorgvuldig te werk gegaan met als gevolg weer een lekkage bij onderburen Hans en Famke. Anouk is het zat en maakt korte metten met de loodgieter. "Je hebt het nu twee keer verneukt, je hoeft niet meer een derde keer te komen", aldus de Friezin. Bekijk het telefoongesprek van Anouk met de loodgieter in het fragment uit Het Blok hierboven. Het Blok is elke werkdag om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt de beste fragmenten van Het Blok terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Anouk in Het Blok over zichzelf in tegenstelling tot Sanne: "Ik ben gewoon niet zo overdreven" Bekijk deze video » Het Blok: René en Jessica winnen nachtje hotel en dat was genieten! Bekijk deze video » Heftig! Jaïr krijgt achter gesloten deuren standje van Anouk: "Heb al vanaf begin af aan gezegd" (Het Blok) Bekijk deze video »
TV :
Friday 24 May om 13:57

In het klusprogramma Het Blok is de loodgieter van Anouk en Jaïr voor de zoveelste keer onzorgvuldig te werk gegaan met als gevolg weer een lekkage bij onderburen Hans en Famke. Anouk is het zat en maakt korte metten met de loodgieter. "Je hebt het nu twee keer verneukt, je hoeft niet meer een derde keer te komen", aldus de Friezin.

Bekijk het telefoongesprek van Anouk met de loodgieter in het fragment uit Het Blok hierboven.

Het Blok is elke werkdag om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt de beste fragmenten van Het Blok terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's