Heftig! Jaïr krijgt achter gesloten deuren standje van Anouk: "Heb al vanaf begin af aan gezegd" (Het Blok)

Heftig! Jaïr krijgt achter gesloten deuren standje van Anouk: "Heb al vanaf begin af aan gezegd" (Het Blok)

Heftig! Jaïr krijgt achter gesloten deuren standje van <em>Anouk</em>: &quot;Heb al vanaf begin af aan gezegd&quot; (<em>Het Blok</em>) In Het Blok stijgt de spanning vóór de oplevering van de woonkamer. Jaïr heeft kennelijk Anouks wensen verkeerd begrepen en zij geeft hem achter gesloten deuren een standje. "Ik heb al vanaf begin af aan gezegd", aldus een tierende Anouk. "Ja, weet ik veel allemaal", aldus Jaïr. Bekijk in bovenstaand fragment uit Het Blok hoe Anouk uit haar slof schiet... Het Blok is elke werkdag om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt de beste fragmenten van Het Blok terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Spanningen in Het Blok bij Anouk en Jaïr: 'Plaats dat ding gewoon daar!' Bekijk deze video » Anouk in Het Blok over zichzelf in tegenstelling tot Sanne: "Ik ben gewoon niet zo overdreven" Bekijk deze video » Anouk en Jaïr hebben snode plannen in Het Blok: 'Dat mogen ze niet zien' Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 9 mei om 11:05

In Het Blok stijgt de spanning vóór de oplevering van de woonkamer. Jaïr heeft kennelijk Anouks wensen verkeerd begrepen en zij geeft hem achter gesloten deuren een standje. "Ik heb al vanaf begin af aan gezegd", aldus een tierende Anouk. "Ja, weet ik veel allemaal", aldus Jaïr.

Bekijk in bovenstaand fragment uit Het Blok hoe Anouk uit haar slof schiet...

Het Blok is elke werkdag om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt de beste fragmenten van Het Blok terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's