Lang Leve de Liefde: Michael smeert vingerverf in oog Jess (video)

Lang Leve de Liefde: Michael smeert vingerverf in oog Jess (video)

Friday 24 May om 19:14

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Michael smeert vingerverf in oog Jess (video) Michael en Jess zijn samen aan het vingerverven. Je moet wat op je date in het Lang Leve de Liefde-huis. Toch lijkt het duo het gezellig te hebben. Er wordt zelfs geflirt en Jess smeert verf op de neus van Michael. Michael pakt het linkeroog van Jess. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. LLDL: geen handboeien of blinddoeken in de slaapkamer voor Elian Bekijk deze video » Diederik in Lang Leve de Liefde: 'Ik vind dit best wel ordi van jou' Bekijk deze video » Ongemak in Lang Leve de Liefde: Sacha heeft geen warm gevoel bij Danny (video) Bekijk deze video »
TV :

Michael en Jess zijn samen aan het vingerverven. Je moet wat op je date in het Lang Leve de Liefde-huis. Toch lijkt het duo het gezellig te hebben. Er wordt zelfs geflirt en Jess smeert verf op de neus van Michael. Michael pakt het linkeroog van Jess.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's