Hart van Nederland: dode gevonden in woning Goirle, mogelijk misdrijf (video)

Hart van Nederland: dode gevonden in woning Goirle, mogelijk misdrijf (video)

Saturday 25 May om 09:00

<em>Hart van Nederland</em>: dode gevonden in woning Goirle, mogelijk misdrijf (video) De politie heeft vrijdag in een appartement in Goirle (Noord-Brabant) een lichaam gevonden. Een woordvoerder van de politie zegt tegen Hart van Nederland dat wordt uitgegaan van een onnatuurlijke dood en dat mogelijk sprake is van een misdrijf. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Komt de nieuwe premier uit de Lijst Pim Fortuyn en Balkenende-tijd in 2002? (video) Bekijk deze video » Zien! Nepvideos van politici op sociale media: Wilders zou zich bekeerd hebben tot de Islam (HvNL) Bekijk deze video » Enorme ravage en twee gewonden na frontale botsing op N322 bij Giessen (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

De politie heeft vrijdag in een appartement in Goirle (Noord-Brabant) een lichaam gevonden. Een woordvoerder van de politie zegt tegen Hart van Nederland dat wordt uitgegaan van een onnatuurlijke dood en dat mogelijk sprake is van een misdrijf.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's