Zien: Dries Roelvink zingt in gele zwembroek bij Toppers in Concert 2024 (video)

Zien: Dries Roelvink zingt in gele zwembroek bij Toppers in Concert 2024 (video)

Saturday 25 May om 10:06

De langgekoesterde wens van Dries Roelvink is eindelijk uitgekomen! Hij staat dit weekend met de Toppers in de Arena. En het zomerse thema van het concert kan natuurlijk maar één ding betekenen: de gele zwembroek van Dries wordt weer uit de kast getrokken.

Zien: Dries Roelvink zingt in gele zwembroek bij <em>Toppers in Concert 2024</em> (video) De langgekoesterde wens van Dries Roelvink is eindelijk uitgekomen! Hij staat dit weekend met de Toppers in de Arena. En het zomerse thema van het concert kan natuurlijk maar één ding betekenen: de gele zwembroek van Dries wordt weer uit de kast getrokken. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Toppers in Concert (@toppersinconcert) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Dries Roelvink (@driesroelvink_official) Hierboven zie je backstagebeelden van Toppers in Concert 2024 van Shownieuws. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Backstage bij Toppers in Concert: 'Opening wordt spectaculairder dan ooit' (video) Bekijk deze video » Dries Roelvink: 'Deze langgekoesterde wens van mij gaat eindelijk in vervulling' Bekijk deze video » Shownieuws: Bouke onder indruk van aantal bezoekers bij driedaagse concert van de Toppers Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Dries Roelvink zingt in gele zwembroek bij Toppers in Concert 2024 (video)

Hierboven zie je backstagebeelden van Toppers in Concert 2024 van Shownieuws. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's