Zien: Bouke Scholten schittert bij Toppers in Concert met Elvis Medley (video)

Zien: Bouke Scholten schittert bij Toppers in Concert met Elvis Medley (video)

Sunday 26 May om 08:50

Bouke Scholten is dit weekend te gast bij Toppers in Concert 2024. Voor een overvolle Johan Cruijff-Arena zong hij een spectaculaire Elvis Medley.

Lees verder onder de video.

Zien: Bouke Scholten schittert bij <em>Toppers in Concert</em> met Elvis Medley (video) Bouke Scholten is dit weekend te gast bij Toppers in Concert 2024. Voor een overvolle Johan Cruijff-Arena zong hij een spectaculaire Elvis Medley. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Toppers in Concert (@toppersinconcert) ToppersDit jaar is de concertreeks van de Toppers overgoten met een tropisch sausje en natuurlijk een hele rits aan gastartiesten. Niet alleen Bouke is te gast, maar ook Emma Heesters, OGENE en natuurlijk Dries Roelvink in zijn gele zwembroek. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
Zien: Bouke Scholten schittert bij Toppers in Concert met Elvis Medley (video)

Toppers
Dit jaar is de concertreeks van de Toppers overgoten met een tropisch sausje en natuurlijk een hele rits aan gastartiesten. Niet alleen Bouke is te gast, maar ook Emma Heesters, OGENE en natuurlijk Dries Roelvink in zijn gele zwembroek.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's