Rooijakkers over de vloer: Lieke Martens ging op 15e huis uit en leefde op worstenbroodjes

Rooijakkers over de vloer: Lieke Martens ging op 15e huis uit en leefde op worstenbroodjes

<em>Rooijakkers over de vloer</em>: Lieke Martens ging op 15e huis uit en leefde op worstenbroodjes Lieke Martens vertelt in Rooijakkers over de vloer dat ze pas 15 jaar was toen ze uit huis ging. Ze ging op zeer jonge leeftijd al voor een voetbalcarrière en kwam daarom al snel op eigen benen te staan. “Ik heb echt wel moeilijke periodes gehad. Het is niet altijd vlekkeloos verlopen.” Zo kon ze niet koken en leefde Lieke enige tijd vooral op worstenbroodjes… Bekijk de beelden van Rooijakkers over de vloer in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van Rooijakkers over de vloer sinds 5 mei elke zondag om 21.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Nieuw seizoen Rooijakkers over de vloer: Rico Verhoeven zet Art in een ijsbad Bekijk deze video » Shownieuws: Rico Verhoeven barst in tranen uit bij gedachte aan overleden vader Bekijk deze video » Rico Verhoeven emotioneel in Rooijakkers over de vloer: 'Ok, onderdrukken, gevoel…' Bekijk deze video »
Monday 27 May om 09:26

Lieke Martens vertelt in Rooijakkers over de vloer dat ze pas 15 jaar was toen ze uit huis ging. Ze ging op zeer jonge leeftijd al voor een voetbalcarrière en kwam daarom al snel op eigen benen te staan. “Ik heb echt wel moeilijke periodes gehad. Het is niet altijd vlekkeloos verlopen.” Zo kon ze niet koken en leefde Lieke enige tijd vooral op worstenbroodjes…

Bekijk de beelden van Rooijakkers over de vloer in de video hieronder.

Het nieuwe seizoen van Rooijakkers over de vloer sinds 5 mei elke zondag om 21.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's