Roland Garros: hoe laat speelt Rafael Nadal tegen Zverev?

Roland Garros: hoe laat speelt Rafael Nadal tegen Zverev?

Monday 27 May om 09:57

Gaat het Roland Garros-publiek vandaag voorgoed afscheid nemen van Rafael Nadal of gaat de levende legende voor een stunt zorgen en kan hij de als vierde geplaatse Alexander Zverev verslaan? De Spanjaard, vermoedelijk aan zijn laatste jaar als proftennisser bezig, is vanwege blessureleed niet geplaatst en kon daardoor al in de eerste ronde van het graveltoernooi aan een hoooggeplaatste speler gekoppeld worden. En zo geschiedde. Hoe laat treffen de twee heren elkaar?

'Niet voor kwart over drie'
Nadal en Zverev treffen elkaar maandagmiddag op Court Philippe-Chatrier en spelen daar de derde partij. Aangezien het schema om 12:00 uur begint en er eerst twee damespartijen gespeeld worden is de verwachting dat de clash, die nu al de belangrijkste partij van Roland Garros genoemd wordt, zeker niet voor kwart over drie zal beginnen. De hele wedstrijd is te zien op Eurosport.

Nadal was de afgelopen dagen al flink aan het trainen in Parijs, zoals je kunt zien op onderstaande beelden

Roland Garros: hoe laat speelt <em>Rafael Nadal</em> tegen Zverev? Gaat het Roland Garros-publiek vandaag voorgoed afscheid nemen van Rafael Nadal of gaat de levende legende voor een stunt zorgen en kan hij de als vierde geplaatse Alexander Zverev verslaan? De Spanjaard, vermoedelijk aan zijn laatste jaar als proftennisser bezig, is vanwege blessureleed niet geplaatst en kon daardoor al in de eerste ronde van het graveltoernooi aan een hoooggeplaatste speler gekoppeld worden. En zo geschiedde. Hoe laat treffen de twee heren elkaar? 'Niet voor kwart over drie'Nadal en Zverev treffen elkaar maandagmiddag op Court Philippe-Chatrier en spelen daar de derde partij. Aangezien het schema om 12:00 uur begint en er eerst twee damespartijen gespeeld worden is de verwachting dat de clash, die nu al de belangrijkste partij van Roland Garros genoemd wordt, zeker niet voor kwart over drie zal beginnen. De hele wedstrijd is te zien op Eurosport. Nadal was de afgelopen dagen al flink aan het trainen in Parijs, zoals je kunt zien op onderstaande beelden Bekijk ook Video: Roger Federer en Rafael Nadal in tranen na laatste tenniswedstrijd Bekijk deze video » Kost seizoenskaart Feyenoord straks 430 euro? En die van PSV? Bekijk deze video »
Tennis :
Roland Garros: hoe laat speelt Rafael Nadal tegen Zverev?

Actuele video's

Meer actuele video's