The Golden Bachelor USA nu bij Videoland: hysterische dames proberen indruk te maken

The Golden Bachelor USA nu bij Videoland: hysterische dames proberen indruk te maken

<em>The Golden Bachelor USA</em> nu bij Videoland: hysterische dames proberen indruk te maken Binnenkort kun je genieten van De Golden Bachelor, waarin een Nederlandse vrijgezelle man tussen de 65 en 75 jaar op zoek gaat naar zijn ware liefde. Maar tot die tijd moeten we het doen met de Amerikaanse versie, die is nu te zien bij Videoland. En eerste beelden verraden dat een aantal zeer bijzondere dames probeert om indruk te maken op de Bachelor. De ene is nog hysterischer dan de andere, er worden kleren uitgetrokken, er wordt gedanst, geflirt en dubbelzinnige opmerkingen gemaakt… Bekijk de beelden van The Golden Bachelor USA hieronder. De Amerikaanse versie van The Golden Bachelor is nu te zien op Videoland. Nederlanders kunnen zich nu opgeven voor de Nederlandse editie van De Golden Bachelor. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) De Golden Bachelor met senioren in aantocht: bekijk de oproep (Videoland) Bekijk deze video » Bachelor-Paul zei tegen Josephine: 'Graag of niet' Bekijk deze video » Video: zo reageerde bekende ex van Rien op zijn deelname De Bachelor Bekijk deze video »
Monday 27 May om 11:42

Binnenkort kun je genieten van De Golden Bachelor, waarin een Nederlandse vrijgezelle man tussen de 65 en 75 jaar op zoek gaat naar zijn ware liefde. Maar tot die tijd moeten we het doen met de Amerikaanse versie, die is nu te zien bij Videoland. En eerste beelden verraden dat een aantal zeer bijzondere dames probeert om indruk te maken op de Bachelor. De ene is nog hysterischer dan de andere, er worden kleren uitgetrokken, er wordt gedanst, geflirt en dubbelzinnige opmerkingen gemaakt…

Bekijk de beelden van The Golden Bachelor USA hieronder.

De Amerikaanse versie van The Golden Bachelor is nu te zien op Videoland. Nederlanders kunnen zich nu opgeven voor de Nederlandse editie van De Golden Bachelor.

Actuele video's

Meer actuele video's