Nick (De Bondgenoten) is klaar met gezeur over weinig eten: 'Kijk wat wij hebben!'

Nick (De Bondgenoten) is klaar met gezeur over weinig eten: 'Kijk wat wij hebben!'

Nick (<em>De Bondgenoten</em>) is klaar met gezeur over weinig eten: 'Kijk wat wij hebben!' In De Bondgenoten is Nick helemaal klaar met het gezeur van anderen over dat ze weinig te eten hebben. “Kijk wat wij hebben voor eten, voor avondmaal!”, roept Nick. “Stop gewoon met zeuren!” Bekijk de beelden uit De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Woedeaanval in De Bondgenoten: 'Wie ben jij? Ik bepaal zelf wat ik doe' Bekijk deze video » Dreigement Bo in De Bondgenoten: "Als het zo blijft vind ik het niet erg om naar huis te gaan" Bekijk deze video » Mysterieuze kluis in De Bondgenoten: wie deze aanraakt krijgt zware straf Bekijk deze video »
TV :
Monday 27 May om 15:32

In De Bondgenoten is Nick helemaal klaar met het gezeur van anderen over dat ze weinig te eten hebben. “Kijk wat wij hebben voor eten, voor avondmaal!”, roept Nick. “Stop gewoon met zeuren!”

Bekijk de beelden uit De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's