Theo Hiddema opnieuw gelukkig in de liefde: 'Ze is Braziliaans en 20 jaar jonger'

Theo Hiddema opnieuw gelukkig in de liefde: 'Ze is Braziliaans en 20 jaar jonger'

Tuesday 28 May om 10:45

Jan Slagter en Cisca Dresselhuys hadden onlangs de veelbesproken advocaat Theo Hiddema, die de afgelopen jaren ook veelvuldig in het nieuws was vanwege zijn politieke carrière bij Forum voor Democratie, te gast in hun podcast. Aan het einde van het gesprek liet die nog even tussen neus en lippen weten dat hij een nieuwe vriendin heeft, een Brazilliaanse nog wel. Nader onderzoek leert dat die ergens in de vijftig is, terwijl Hiddema dit jaar zijn 80e verjaardag al vierde. Slagter wil er in ieder geval alles van weten: 'Is het sinds kort?'

De hele aflevering van Slagter en Dresselhuys werken door! beluister je hieronder. Na 1.07.28 gaat het over de nieuwe vriendin van Hiddema.

Theo Hiddema opnieuw gelukkig in de liefde: 'Ze is <em>Braziliaans</em> en 20 jaar jonger' Jan Slagter en Cisca Dresselhuys hadden onlangs de veelbesproken advocaat Theo Hiddema, die de afgelopen jaren ook veelvuldig in het nieuws was vanwege zijn politieke carrière bij Forum voor Democratie, te gast in hun podcast. Aan het einde van het gesprek liet die nog even tussen neus en lippen weten dat hij een nieuwe vriendin heeft, een Brazilliaanse nog wel. Nader onderzoek leert dat die ergens in de vijftig is, terwijl Hiddema dit jaar zijn 80e verjaardag al vierde. Slagter wil er in ieder geval alles van weten: 'Is het sinds kort?' De hele aflevering van Slagter en Dresselhuys werken door! beluister je hieronder. Na 1.07.28 gaat het over de nieuwe vriendin van Hiddema. Bekijk ook Babette van Veen (Linda Dekker): 'Ik denk dat ik Suzanne Balk terug kan halen naar GTST' Bekijk deze video » Jan Slagter onthult: 'Ik gebruikte Ozempic en doe regelmatig een bodyscan' Bekijk deze video » 'Rob de Nijs pinkte traantje weg bij huwelijk zoon Robbert' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Show :
Theo Hiddema opnieuw gelukkig in de liefde: 'Ze is Braziliaans en 20 jaar jonger'

Actuele video's

Meer actuele video's