'Rob de Nijs pinkte traantje weg bij huwelijk zoon Robbert' (Shownieuws)

'Rob de Nijs pinkte traantje weg bij huwelijk zoon Robbert' (Shownieuws)

'Rob de Nijs pinkte traantje weg bij huwelijk zoon Robbert' (<em>Shownieuws</em>) Robbert de Nijs, de zoon van Rob de Nijs en Belinda Meuldijk, is maandag in Arnhem getrouwd met zijn vriendin (nu vrouw) Sharon. Ze probeerden het soort van geheim te houden maar uiteraard weet Evert Santegoeds meer: 'Ze zijn hartstikke gelukkig, helemaal omdat Rob erbij was. In rolstoel natuurlijk, met de hele familie.' 'Rob pinkte traantje weg'Hoe gaat het nu met de zanger, die niet meer in de media verschijnt vanwege zijn ziekte? 'Het gaat eigenlijk best redelijk met Rob. Hij zat te glunderen en pinkte een traantje weg', aldus Santegoeds. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven Bekijk ook Jet de Nijs: 'Rob en ik weten.. de tijd is nu' Bekijk deze video » Bijzondere dag voor Rob de Nijs: 'Groots gevierd binnen de familie' Bekijk deze video » Babette van Veen (Linda Dekker): 'Ik denk dat ik Suzanne Balk terug kan halen naar GTST' Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 28 May om 09:10

Robbert de Nijs, de zoon van Rob de Nijs en Belinda Meuldijk, is maandag in Arnhem getrouwd met zijn vriendin (nu vrouw) Sharon. Ze probeerden het soort van geheim te houden maar uiteraard weet Evert Santegoeds meer: 'Ze zijn hartstikke gelukkig, helemaal omdat Rob erbij was. In rolstoel natuurlijk, met de hele familie.'

'Rob pinkte traantje weg'
Hoe gaat het nu met de zanger, die niet meer in de media verschijnt vanwege zijn ziekte? 'Het gaat eigenlijk best redelijk met Rob. Hij zat te glunderen en pinkte een traantje weg', aldus Santegoeds.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's