Geëmotioneerde Laura in Goede Tijden, Slechte Tijden: "Ik wil gewoon leven"

Geëmotioneerde Laura in Goede Tijden, Slechte Tijden: "Ik wil gewoon leven"

Tuesday 28 May om 19:36

In de opmaat naar de cliffhanger van dit seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden donderdagavond staat deze laatste week in het teken van de ziekte van Parkinson in Laura’s leven.

Gewoon leven
Zij is helemaal klaar met alle goedbedoelde zorgen en vindt dat Henk haar man, niets hoeft te weten van het incident. "Ik wil gewoon leven, alsof er niks aan de hand is", aldus een emotionele Laura.

Bekijk het fragment hieronder.

Geëmotioneerde Laura in <em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em>: &quot;Ik wil gewoon leven&quot; In de opmaat naar de cliffhanger van dit seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden donderdagavond staat deze laatste week in het teken van de ziekte van Parkinson in Laura’s leven. Gewoon levenZij is helemaal klaar met alle goedbedoelde zorgen en vindt dat Henk haar man, niets hoeft te weten van het incident. "Ik wil gewoon leven, alsof er niks aan de hand is", aldus een emotionele Laura. Bekijk het fragment hieronder. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook GTST-cliffhanger in zicht: grote zorgen over verwarde Laura op Curaçao Bekijk deze video » Leuk nieuws! GTST stel Bertrie Wierenga en Dorian Bindels in verwachting Bekijk deze video » Zien: is dit de laatste scène van Laura in Goede Tijden, Slechte Tijden? (video) Bekijk deze video »
TV :
Geëmotioneerde Laura in Goede Tijden, Slechte Tijden: "Ik wil gewoon leven"

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's