HvNL: kandidaat-premier Dick Schoof denkt bij te kunnen dragen aan verbinding

HvNL: kandidaat-premier Dick Schoof denkt bij te kunnen dragen aan verbinding

<em>HvNL</em>: kandidaat-premier <em>Dick Schoof</em> denkt bij te kunnen dragen aan verbinding Kandidaat-premier Dick Schoof geeft in een persconferentie voor onder meer Hart van Nederland een toelichting op zijn keus om 'ja' te zeggen tegen het premierschap. VerbindingHij kwam tot dit besluit nadat hij zijn vriendin en twee volwassen kinderen diep in de ogen had gekeken. De topambtenaar denkt bij te kunnen dragen aan verbinding en aan het meehelpen het ambitieuze hoofdlijnenakkoord uit te voeren. Bekijk de toelichting van de mogelijk nieuwe premier van Nederland in het fragment van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook ZIEN: 'nieuwe premier' Dick Schoof spreekt Wilders, Omtzigt, Van der Plas en Yeşilgöz Bekijk deze video » Kost seizoenskaart Feyenoord straks 430 euro? En die van PSV? Bekijk deze video » 'Agent schiet 24-jarige vrouw neer in Groningen: inmiddels overleden' Bekijk deze video »
Nieuws :
Tuesday 28 May om 19:58

Kandidaat-premier Dick Schoof geeft in een persconferentie voor onder meer Hart van Nederland een toelichting op zijn keus om 'ja' te zeggen tegen het premierschap.

Verbinding
Hij kwam tot dit besluit nadat hij zijn vriendin en twee volwassen kinderen diep in de ogen had gekeken. De topambtenaar denkt bij te kunnen dragen aan verbinding en aan het meehelpen het ambitieuze hoofdlijnenakkoord uit te voeren.

Bekijk de toelichting van de mogelijk nieuwe premier van Nederland in het fragment van Hart van Nederland hierboven.


Actuele video's

Meer actuele video's