Albert Verlinde: 'Zure Frans Timmermans is Boze Buurman Boordevol' (De Oranjezomer)

Albert Verlinde: 'Zure Frans Timmermans is Boze Buurman Boordevol' (De Oranjezomer)

Albert Verlinde: 'Zure Frans Timmermans is <em>Boze Buurman Boordevol</em>' (De Oranjezomer) Frans Timmermans komt er in de regel bekaaid vanaf bij Vandaag Inside en De Oranjezomer en dinsdagavond was dat niet anders. Albert Verlinde: 'Dat zure toontje wat er uitkomt. Dan denk ik.. man, wees eens een vrolijke Frans.' Boze Buurman BoordevolVervolgens wordt een gesprek dat de GroenLinks/PvdA-voorman voerde met politiek verslaggeefster Merel Ek over de beoogde nieuwe premier ingestart maar dat maakt het er allemaal niet beter op. 'Het is echt Boze Buurman Boordevol', aldus Verlinde, die daarmee refereert aan een karakter uit de tv-serie Ja zuster, nee zuster. Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven Bekijk ook Frans Timmermans neergesabeld in eigen clubhuis: 'Geen talent' (Sophie & Jeroen) Bekijk deze video »
TV :
Wednesday 29 May om 08:10

Frans Timmermans komt er in de regel bekaaid vanaf bij Vandaag Inside en De Oranjezomer en dinsdagavond was dat niet anders. Albert Verlinde: 'Dat zure toontje wat er uitkomt. Dan denk ik.. man, wees eens een vrolijke Frans.'

Boze Buurman Boordevol
Vervolgens wordt een gesprek dat de GroenLinks/PvdA-voorman voerde met politiek verslaggeefster Merel Ek over de beoogde nieuwe premier ingestart maar dat maakt het er allemaal niet beter op. 'Het is echt Boze Buurman Boordevol', aldus Verlinde, die daarmee refereert aan een karakter uit de tv-serie Ja zuster, nee zuster.

Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven


Actuele video's

Meer actuele video's