Frans Timmermans neergesabeld in eigen clubhuis: 'Geen talent' (Sophie & Jeroen)

Frans Timmermans neergesabeld in eigen clubhuis: 'Geen talent' (Sophie & Jeroen)

Thursday 23 May om 10:55

We zijn het wel gewend dat GroenLinks-PvdA-fractievoorzitter Frans Timmermans flink wordt aangepakt in Vandaag Inside maar meestal wordt hem bij de toch wat linkse talkshow Sophie & Jeroen aardig de hand boven het hoofd gehouden. Maar daar dacht EenVandaag-presentatrice Roos Moggré duidelijk anders over: die sabelde hem woensdagavond genadeloos neer.

'Ontbeert dat talent'
Moggré: 'Die is binnengehaald als premierskandidaat, dat is niet gelukt. Nu moet hij in de oppositie en dat kan hij niet. Al gaat hij nu nog een maand goed nadenken over hoe hij dat wel moet doen... ik weet niet hoe jullie dat zien maar volgens mij ontbeert hij dat talent. Dat heeft hij gewoon niet zo.'

Bekijk het fragment van Sophie & Jeroen hieronder

Frans Timmermans neergesabeld in eigen clubhuis: 'Geen talent' (<em>Sophie &amp; Jeroen</em>) We zijn het wel gewend dat GroenLinks-PvdA-fractievoorzitter Frans Timmermans flink wordt aangepakt in Vandaag Inside maar meestal wordt hem bij de toch wat linkse talkshow Sophie & Jeroen aardig de hand boven het hoofd gehouden. Maar daar dacht EenVandaag-presentatrice Roos Moggré duidelijk anders over: die sabelde hem woensdagavond genadeloos neer. 'Ontbeert dat talent'Moggré: 'Die is binnengehaald als premierskandidaat, dat is niet gelukt. Nu moet hij in de oppositie en dat kan hij niet. Al gaat hij nu nog een maand goed nadenken over hoe hij dat wel moet doen... ik weet niet hoe jullie dat zien maar volgens mij ontbeert hij dat talent. Dat heeft hij gewoon niet zo.' Bekijk het fragment van Sophie & Jeroen hieronder Bekijk ook Hilariteit in Vandaag Inside: 'de broer van Frans Timmermans' te gast in publiek (video) Bekijk deze video » Hélène Hendriks: 'Dit moet heel pijnlijk voor Frans Timmermans zijn' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Komt de nieuwe premier uit de Lijst Pim Fortuyn en Balkenende-tijd in 2002? (video) Bekijk deze video »
TV :
Frans Timmermans neergesabeld in eigen clubhuis: 'Geen talent' (Sophie & Jeroen)

Actuele video's

Meer actuele video's