Moeder over weekgeld in Steenrijk, Straatarm: "Kan me niet voorstellen dat je dat mág uitgeven"

Moeder over weekgeld in Steenrijk, Straatarm: "Kan me niet voorstellen dat je dat mág uitgeven"

Moeder over weekgeld in <em>Steenrijk, Straatarm</em>: &quot;Kan me niet voorstellen dat je dat mág uitgeven&quot; Zie boven een fragment uit de aflevering van Steenrijk, Straatarm van 22 mei waarin moeder Amber een nieuwe tattoo laat zetten over de oude naam van haar zoon Jimmy die als meisje is geboren. In een nieuwe aflevering van Steenrijk, Straatarm woensdag staan alleenstaande moeder Monique en haar twee kinderen versteld van de hoogte van het weekgeld. Het blijkt 1700 euro meer te zijn dan zij thuis hebben! "Ik kan me niet voorstellen dat je dat mág uitgeven in een week", aldus Monique. Bekijk het fragment uit Steenrijk, Straatarm hieronder Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Twee Belgische zussen in Steenrijk, Straatarm: "We hebben beste auto's, beste reizen" Bekijk deze video » Hilarisch! Dochter in Steenrijk, Straatarm: "Die ratten moeten in je nek" (video) Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: 'Toiletpapier leen ik altijd bij buurman Kees' Bekijk deze video »
TV :
Wednesday 29 May om 20:44

Zie boven een fragment uit de aflevering van Steenrijk, Straatarm van 22 mei waarin moeder Amber een nieuwe tattoo laat zetten over de oude naam van haar zoon Jimmy die als meisje is geboren.

In een nieuwe aflevering van Steenrijk, Straatarm woensdag staan alleenstaande moeder Monique en haar twee kinderen versteld van de hoogte van het weekgeld. Het blijkt 1700 euro meer te zijn dan zij thuis hebben! "Ik kan me niet voorstellen dat je dat mág uitgeven in een week", aldus Monique.

Bekijk het fragment uit Steenrijk, Straatarm hieronder

Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's