Monique in Steenrijk, straatarm: 'Ik mag weer opnieuw beginnen en het verleden achter me laten'

Monique in Steenrijk, straatarm: 'Ik mag weer opnieuw beginnen en het verleden achter me laten'

Monique in <em>Steenrijk, straatarm</em>: 'Ik mag weer opnieuw beginnen en het verleden achter me laten' In Steenrijk, straatarm zagen we hoe Monique op Ibiza lekker ging shoppen met de kids, zonder dat ze op de kleintjes hoefde te letten: 'Dit had ik nooit voor je kunnen kopen, knul.' 'Je mag weer opnieuw beginnen'Zelf past ze ook een jurk aan, die 250 euro blijkt te kosten: 'Holy shit.' En wanneer ze iets anders aantrekt kijkt ze rustig naar zichzelf in de spiegel waarna ze zegt: 'Ik zie iemand die weer wat meer los durft te gaan laten in het leven. Het is ok.. je mag het verleden laten voor wat het is. Je mag weer opnieuw beginnen.' Mooi gesproken. Bekijk het fragment van Steenrijk, straatarm hierboven Bekijk ook 'Wendy van Hout gaat volgend jaar naar het Songfestival' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Patty Brard na plotseling vertrek Shownieuws: 'Misschien schuif ik in de zomer weer aan' Bekijk deze video » Marjolein kraakt huis van Monique in Steenrijk, straatarm: 'Verre van schoon' Bekijk deze video »
TV :
Thursday 30 May om 13:05

In Steenrijk, straatarm zagen we hoe Monique op Ibiza lekker ging shoppen met de kids, zonder dat ze op de kleintjes hoefde te letten: 'Dit had ik nooit voor je kunnen kopen, knul.'

'Je mag weer opnieuw beginnen'
Zelf past ze ook een jurk aan, die 250 euro blijkt te kosten: 'Holy shit.' En wanneer ze iets anders aantrekt kijkt ze rustig naar zichzelf in de spiegel waarna ze zegt: 'Ik zie iemand die weer wat meer los durft te gaan laten in het leven. Het is ok.. je mag het verleden laten voor wat het is. Je mag weer opnieuw beginnen.' Mooi gesproken.

Bekijk het fragment van Steenrijk, straatarm hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's