Marjolein kraakt huis van Monique in Steenrijk, straatarm: 'Verre van schoon'

Marjolein kraakt huis van Monique in Steenrijk, straatarm: 'Verre van schoon'

Marjolein kraakt huis van Monique in <em>Steenrijk, straatarm</em>: 'Verre van schoon' Marjolein en haar zoon, die op Ibiza resideren, moeten een week in het huis van Monique en haar kinderen verblijven in Nederland maar erg enthousiast worden ze daar niet van: 'Het is hier erg benauwd en stoffig en harig. Het is hier verre van schoon.' Haar zoon vindt het er naar kattenpis stinken en: 'Het is alsof hier shag wordt gerookt.' Bekijk het betreffende fragment van Steenrijk, straatarm hieronder. Hierboven zie je hoe de twee een vriendin van Monique spreken. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook 'Wendy van Hout gaat volgend jaar naar het Songfestival' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Monique in Steenrijk, straatarm: 'Ik mag weer opnieuw beginnen en het verleden achter me laten' Bekijk deze video » Wendy van Hout doet SCHOKKENDE onthulling: 'Mijn nicht is vermoord' Bekijk deze video »
TV :
Thursday 30 May om 13:36

Marjolein en haar zoon, die op Ibiza resideren, moeten een week in het huis van Monique en haar kinderen verblijven in Nederland maar erg enthousiast worden ze daar niet van: 'Het is hier erg benauwd en stoffig en harig. Het is hier verre van schoon.' Haar zoon vindt het er naar kattenpis stinken en: 'Het is alsof hier shag wordt gerookt.'

Bekijk het betreffende fragment van Steenrijk, straatarm hieronder. Hierboven zie je hoe de twee een vriendin van Monique spreken.

Actuele video's

Meer actuele video's