Boze Bo in De Bondgenoten: "Ik begin echt een beetje interesse te verliezen" (video)

Boze Bo in De Bondgenoten: "Ik begin echt een beetje interesse te verliezen" (video)

Boze Bo in <em>De Bondgenoten</em>: &quot;Ik begin echt een beetje interesse te verliezen&quot; (video) In De Bondgenoten verloopt de prille relatie tussen Bo en Chelsea niet geheel soepel. De terugkerende jaloezie van Bo maakt Chelsea heel verdrietig. InteresseChelsea ligt dan ook op de bank in de woonkamer en niet in haar eigen bed met Bo. Hij komt naar beneden om met haar het gesprek aan te gaan, hoewel hij daar helemaal geen zin in heeft. "Ik begin echt een beetje interesse te verliezen in dit hele gedoe", aldus een boze Bo. Hoe loopt dit af? Bekijk het in het fragment hierboven. Bekijk ook Nick (De Bondgenoten) is klaar met gezeur over weinig eten: 'Kijk wat wij hebben!' Bekijk deze video » Zien: zo reageren De Bondgenoten op de kus van Donna en Wesley Bekijk deze video » De Bondgenoten: Nick pakt Sam keihard aan na slapeloze nacht Bekijk deze video »
TV :
Thursday 30 May om 21:18

In De Bondgenoten verloopt de prille relatie tussen Bo en Chelsea niet geheel soepel. De terugkerende jaloezie van Bo maakt Chelsea heel verdrietig.

Interesse
Chelsea ligt dan ook op de bank in de woonkamer en niet in haar eigen bed met Bo. Hij komt naar beneden om met haar het gesprek aan te gaan, hoewel hij daar helemaal geen zin in heeft. "Ik begin echt een beetje interesse te verliezen in dit hele gedoe", aldus een boze Bo. Hoe loopt dit af? Bekijk het in het fragment hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's