Undercover in Nederland: Alberto confronteert Ilona R. met wanpraktijken

Undercover in Nederland: Alberto confronteert Ilona R. met wanpraktijken

Undercover in Nederland: Alberto confronteert <em>Ilona R.</em> met wanpraktijken Zondagavond was te zien hoe Alberto Stegeman, vergezeld door enige gedupeerden, de confrontatie aan ging met voormalig bewindvoerder Ilona R.: 'Zij heeft haar cliënten bestolen en dreef hen tot wanhoop', aldus de presentator. 'Je hebt geen geweten'De ontmoeting op straat verliep dan ook verre van vredig. 'Ik vind het schandalig en ben echt heel erg kwaad. Zo ga je niet met mensen om. Je hebt totaal geen geweten!', aldus een van de slachtoffers. Bekijk het fragment van Undercover in Nederland hierboven Bekijk ook Stegeman tegen kwakzalver in Undercover in Nederland: 'Ik vind u levensgevaarlijk!' Bekijk deze video » Erica Meiland: 'Dat wordt zeker ruzie in de camper' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Monday 3 June om 08:17

Zondagavond was te zien hoe Alberto Stegeman, vergezeld door enige gedupeerden, de confrontatie aan ging met voormalig bewindvoerder Ilona R.: 'Zij heeft haar cliënten bestolen en dreef hen tot wanhoop', aldus de presentator.

'Je hebt geen geweten'
De ontmoeting op straat verliep dan ook verre van vredig. 'Ik vind het schandalig en ben echt heel erg kwaad. Zo ga je niet met mensen om. Je hebt totaal geen geweten!', aldus een van de slachtoffers.

Bekijk het fragment van Undercover in Nederland hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's