Stegeman tegen kwakzalver in Undercover in Nederland: 'Ik vind u levensgevaarlijk!'

Stegeman tegen kwakzalver in Undercover in Nederland: 'Ik vind u levensgevaarlijk!'

Stegeman tegen kwakzalver in <em>Undercover in Nederland</em>: 'Ik vind u levensgevaarlijk!' Bekijk in de video hierboven: Stegeman bespreekt de Undercover in Nederland-aflevering over kwakzalvers In de nieuwste aflevering van Undercover in Nederland gaat Alberto Stegeman langs bij kwakzalvers die zich bezighouden met de Germaanse geneeskunde. Ze houden patiënten die ernstig ziek zijn weg bij artsen en ziekenhuizen. “Ik vind u levensgevaarlijk!”, zegt Alberto. ‘Ze maken je zieker’Deze zogenaamde genezers ontkennen bepaalde vormen van kanker en maken zieke mensen wijs dat de naast de medische wetenschap op een andere manier kunnen genezen. Alberto Stegeman confronteert een kwakzalver en waarschuwt de kijkers. “Ze maken je zieker, doen valse beloftes en zijn echt levensgevaarlijk.” Bekijk de beelden van Undercover in Nederland hieronder. Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Heftig: ernstig zieke Mariëlle van tonnen bestolen door harteloze boekhouder (Stegeman op de Bres) Bekijk deze video » Alberto Stegeman over horror-zorgboerderij: ‘Dan wil je dingen doen die niet mogen’ Bekijk deze video » Zien! Kwakzalvers in nieuw seizoen Alberto Stegemans Undercover in Nederland (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Monday 27 May om 09:49

Bekijk in de video hierboven: Stegeman bespreekt de Undercover in Nederland-aflevering over kwakzalvers

In de nieuwste aflevering van Undercover in Nederland gaat Alberto Stegeman langs bij kwakzalvers die zich bezighouden met de Germaanse geneeskunde. Ze houden patiënten die ernstig ziek zijn weg bij artsen en ziekenhuizen. “Ik vind u levensgevaarlijk!”, zegt Alberto.

‘Ze maken je zieker’
Deze zogenaamde genezers ontkennen bepaalde vormen van kanker en maken zieke mensen wijs dat de naast de medische wetenschap op een andere manier kunnen genezen. Alberto Stegeman confronteert een kwakzalver en waarschuwt de kijkers. “Ze maken je zieker, doen valse beloftes en zijn echt levensgevaarlijk.”

Bekijk de beelden van Undercover in Nederland hieronder.

Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's