Nieuw seizoen Ik weet er alles van! start maandag: bekijk eerste beelden met gênant moment

Nieuw seizoen Ik weet er alles van! start maandag: bekijk eerste beelden met gênant moment

Nieuw seizoen <em>Ik weet er alles van!</em> start maandag: bekijk eerste beelden met gênant moment Maandag is het weer zover, dan gaat een nieuw seizoen van start van Ik weet er alles van! Ruben Nicolai vult met zijn kennisquiz het gat dat het vakantievierende GTST achterlaat. Kabouter ButtplugIn de eerste beelden is gelijk een nogal gênant moment te zien. Een kandidate durft het antwoord niet te geven, ze denkt dat op de foto Kabouter Buttplug te zien is. Maar volgens Ruben wordt het nog gênanter, want dat antwoord was goed geweest… Bekijk het fragment van Ik weet er alles van! hieronder. De nieuwe reeks van Ik weet er alles van! is vanaf maandag 3 juni elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Ik weet er alles van! terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Ruben beledigt Jelka van Houten in Doet-ie ’t of Doet-ie ’t niet: "Het is wel mijn gezicht he!" Bekijk deze video » Doet-ie ’t of Doet-ie ’t niet: Leonie ter Braak vertelt over haar poep-avontuur Bekijk deze video » Opnames Te land, ter zee en in de lucht gestart: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Monday 3 June om 15:19

Maandag is het weer zover, dan gaat een nieuw seizoen van start van Ik weet er alles van! Ruben Nicolai vult met zijn kennisquiz het gat dat het vakantievierende GTST achterlaat.

Kabouter Buttplug
In de eerste beelden is gelijk een nogal gênant moment te zien. Een kandidate durft het antwoord niet te geven, ze denkt dat op de foto Kabouter Buttplug te zien is. Maar volgens Ruben wordt het nog gênanter, want dat antwoord was goed geweest…

Bekijk het fragment van Ik weet er alles van! hieronder.

De nieuwe reeks van Ik weet er alles van! is vanaf maandag 3 juni elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Ik weet er alles van! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's