Opnames Te land, ter zee en in de lucht gestart: bekijk de eerste beelden

Opnames Te land, ter zee en in de lucht gestart: bekijk de eerste beelden

Opnames <em>Te land, ter zee en in de lucht</em> gestart: bekijk de eerste beelden Binnenkort kun je na vele jaren eindelijk weer genieten van Te land, ter zee en in de lucht. Deze keer hebben Ruben Nicolai en Gerard Joling de presentatie in handen. In het programma leggen kandidaten met een zelfgebouwd voertuig een parcours af en dat levert veel hilarische beelden op. De presentatoren vertellen er meer over, waarom is Johan Vlemmix bijvoorbeeld ineens in beeld? Ook kan Joling het niet laten om weer even flink te sneren richting Gordon... Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Moet Te land, ter zee en in de lucht terug op tv? Bekijk deze video » 50 jaar Te land, ter zee en in de lucht: zo gaf André van Duin hilarisch commentaar Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Deze RTL4-ster wil ik niet aan tafel bij Vandaag Inside' Bekijk deze video »
TV :
Friday 31 May om 11:32

Binnenkort kun je na vele jaren eindelijk weer genieten van Te land, ter zee en in de lucht. Deze keer hebben Ruben Nicolai en Gerard Joling de presentatie in handen. In het programma leggen kandidaten met een zelfgebouwd voertuig een parcours af en dat levert veel hilarische beelden op. De presentatoren vertellen er meer over, waarom is Johan Vlemmix bijvoorbeeld ineens in beeld? Ook kan Joling het niet laten om weer even flink te sneren richting Gordon...

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's