De Bondgenoten: knock-outs zijn begonnen, wie pakt deze keer 100.000 euro?

De Bondgenoten: knock-outs zijn begonnen, wie pakt deze keer 100.000 euro?

<em>De Bondgenoten</em>: knock-outs zijn begonnen, wie pakt deze keer 100.000 euro? Bekijk in de video hierboven: Nick pakt Sam keihard aan na slapeloze nacht In beelden van De Bondgenoten is te zien dat de knock-outs zijn begonnen. Ook deze keer staat er weer 100.000 euro op het spel en slechts één deelnemer gaat naar huis met dit geldbedrag. Wie is deze periode de winnaar? Bekijk de beelden uit De Bondgenoten hieronder. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De Bondgenoten (@debondgenotennl) De Bondgenoten: Bo wordt jaloers als Chelsea een liedje zingt met Beau Bekijk deze video » De Bondgenoten: Nick pakt Sam keihard aan na slapeloze nacht Bekijk deze video » Boze Bo in De Bondgenoten: "Ik begin echt een beetje interesse te verliezen" (video) Bekijk deze video »
TV :
Monday 3 June om 15:37

Bekijk in de video hierboven: Nick pakt Sam keihard aan na slapeloze nacht

In beelden van De Bondgenoten is te zien dat de knock-outs zijn begonnen. Ook deze keer staat er weer 100.000 euro op het spel en slechts één deelnemer gaat naar huis met dit geldbedrag. Wie is deze periode de winnaar?

Bekijk de beelden uit De Bondgenoten hieronder.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's