Grote verrassing in De Bondgenoten: Gerrit wint na twee maanden al 100.000 euro

Grote verrassing in De Bondgenoten: Gerrit wint na twee maanden al 100.000 euro

Grote verrassing in <em>De Bondgenoten</em>: Gerrit wint na twee maanden al 100.000 euro In De Bondgenoten staat er elke periode 100.000 euro op het spel en deze keer kunnen we wel spreken van een verrassende uitslag. Terwijl er kandidaten al maanden in de loods zitten en spelen om de geldprijs, ging Gerrit er deze keer al snel met de winst vandoor. Hij zit pas twee maanden in het spel, dus hij heeft snel goede zaken gedaan. In de video hierboven vertelt Gerrit wat hij met het geld gaat doen. Bekijk de video van Shownieuws met beelden uit De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv De Bondgenoten: knock-outs zijn begonnen, wie pakt deze keer 100.000 euro? Bekijk deze video » Boze Denise in De Bondgenoten: "Ik zou nooit Serena haar naam hebben opgeschreven" Bekijk deze video » Spanning bij De Bondgenoten: gaat Robbert, Eduardo of Erik door naar de finale? Bekijk deze video »
TV :
Thursday 6 June om 10:04

In De Bondgenoten staat er elke periode 100.000 euro op het spel en deze keer kunnen we wel spreken van een verrassende uitslag. Terwijl er kandidaten al maanden in de loods zitten en spelen om de geldprijs, ging Gerrit er deze keer al snel met de winst vandoor. Hij zit pas twee maanden in het spel, dus hij heeft snel goede zaken gedaan. In de video hierboven vertelt Gerrit wat hij met het geld gaat doen.

Bekijk de video van Shownieuws met beelden uit De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's