Veel tranen in De Bondgenoten: deze deelnemer gaat naar huis

Veel tranen in De Bondgenoten: deze deelnemer gaat naar huis

Veel tranen in <em>De Bondgenoten</em>: deze deelnemer gaat naar huis In De Bondgenoten heeft Eduardo besloten om naar huis te gaan. Hij heeft de geldprijs niet binnen weten te slepen en hij vindt het na ruim zeven maanden mooi geweest. Zijn vertrek maakt heel wat emoties los bij met name Robert. De twee waren dikke vrienden en Robert blijft nu over in de loods waar elke maand 100.000 euro te winnen valt. Beau is nu nog de enige die vanaf de eerste dag in het spel zit. Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Spanning bij De Bondgenoten: gaat Robbert, Eduardo of Erik door naar de finale? Bekijk deze video » Grote verrassing in De Bondgenoten: Gerrit wint na twee maanden al 100.000 euro Bekijk deze video » Bondgenoten-Donna: 'Ik kwam niet voor de liefde maar daar was Wesley' Bekijk deze video »
TV :
Thursday 6 June om 13:20

In De Bondgenoten heeft Eduardo besloten om naar huis te gaan. Hij heeft de geldprijs niet binnen weten te slepen en hij vindt het na ruim zeven maanden mooi geweest. Zijn vertrek maakt heel wat emoties los bij met name Robert. De twee waren dikke vrienden en Robert blijft nu over in de loods waar elke maand 100.000 euro te winnen valt. Beau is nu nog de enige die vanaf de eerste dag in het spel zit.

Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's