Prinses Amalia dist verslaggever: 'Het tonen van respect is nog wel van deze tijd'

Prinses Amalia dist verslaggever: 'Het tonen van respect is nog wel van deze tijd'

Prinses Amalia dist verslaggever: 'Het tonen van respect is nog wel van deze tijd' Prinses Amalia wordt steeds beter in het beantwoorden van vragen van de pers en reageerde afgelopen vrijdag gevat op een vraag van een verslaggeefster over een kniebuiging, die ze voor het Spaanse koningspaar maakte. Of dat nog wel van deze tijd is? Dat is zeker zo, aldus Amalia: 'Ik vind het tonen van respect nog wel van deze tijd.' Chapeau! Hoe Amalia een beetje met haar vader Willem-Alexander dolde tijdens de fotosessie zie je hierboven. Hieronder zie je hoe de prinses reageerde op de vraag over de kniebuiging. Bekijk ook Jaarlijkse fotosessie koninklijke familie: bekijk hier de eerste beelden Bekijk deze video » Gina de Boer na winnen The Talent Catcher terug in Nederland: 'Go with the flow' Bekijk deze video » Zongebruinde Willem-Alexander zélf geland in Atlanta? Bekijk deze video »
Nieuws :
Prinses Amalia dist verslaggever: 'Het tonen van respect is nog wel van deze tijd'
Monday 10 June om 09:43

Prinses Amalia wordt steeds beter in het beantwoorden van vragen van de pers en reageerde afgelopen vrijdag gevat op een vraag van een verslaggeefster over een kniebuiging, die ze voor het Spaanse koningspaar maakte. Of dat nog wel van deze tijd is? Dat is zeker zo, aldus Amalia: 'Ik vind het tonen van respect nog wel van deze tijd.' Chapeau!

Hoe Amalia een beetje met haar vader Willem-Alexander dolde tijdens de fotosessie zie je hierboven. Hieronder zie je hoe de prinses reageerde op de vraag over de kniebuiging.

Actuele video's

Meer actuele video's