Cesar Zuiderwijk doet schokkende onthulling: 'Ik heb al 20 jaar de ziekte van Lyme'

Cesar Zuiderwijk doet schokkende onthulling: 'Ik heb al 20 jaar de ziekte van Lyme'

Monday 10 June om 10:45

Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) was deze week te gast in de podcast van Jan Slagter en Cisca Dresselhuys, Slagter en Dresselhuys werken door!, en vertelde daar onder andere dat hij al twintig (!) jaar lijdt aan die ziekte van Lyme: 'Ik kom eruit, maar niet via de normale geneeskunde. Via homeopaten.'

De hele aflevering van Slagter en Dresselhuys werken door! beluister je hieronder en daarin hoor je ook hoe het nu met George Kooymans, die ALS heeft, gaat. Na 49min20 gaat het over de ziekte van Lyme.

Cesar Zuiderwijk doet schokkende onthulling: 'Ik heb al 20 jaar de ziekte van Lyme' Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) was deze week te gast in de podcast van Jan Slagter en Cisca Dresselhuys, Slagter en Dresselhuys werken door!, en vertelde daar onder andere dat hij al twintig (!) jaar lijdt aan die ziekte van Lyme: 'Ik kom eruit, maar niet via de normale geneeskunde. Via homeopaten.' De hele aflevering van Slagter en Dresselhuys werken door! beluister je hieronder en daarin hoor je ook hoe het nu met George Kooymans, die ALS heeft, gaat. Na 49min20 gaat het over de ziekte van Lyme. Bekijk ook Golden Earring herenigd: 'Wijn drinken en ouwehoeren' (video) Bekijk deze video » Jan Slagter onthult: 'Ik gebruikte Ozempic en doe regelmatig een bodyscan' Bekijk deze video » Prinses Amalia dist verslaggever: 'Het tonen van respect is nog wel van deze tijd' Bekijk deze video »
Show :
Cesar Zuiderwijk doet schokkende onthulling: 'Ik heb al 20 jaar de ziekte van Lyme'

Actuele video's

Meer actuele video's