Lang leve de liefde: Mabel en Michel komen niet meer bij tijdens apart spelletje

Lang leve de liefde: Mabel en Michel komen niet meer bij tijdens apart spelletje

<em>Lang leve de liefde</em>: Mabel en Michel komen niet meer bij tijdens apart spelletje Mabel en Michel hebben in Lang leve de liefde een bijzondere manier gevonden om elkaar beter te leren kennen. Ze spelen steen, papier, schaar met water in hun mond en de verliezer wordt met een wrap geslagen. En de twee komen niet meer bij. Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang leve de liefde: Mirjam zou niet snel op Steven vallen, 'mijn exen zijn kaal' Bekijk deze video » Jeanette kraakt in Lang Leve de Liefde Jurgen helemaal af: "Hij is te vrouwelijk" Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: twijfelende Martijn weet niet wat hij in een partner zoekt (video) Bekijk deze video »
TV :
Monday 10 June om 16:30

Mabel en Michel hebben in Lang leve de liefde een bijzondere manier gevonden om elkaar beter te leren kennen. Ze spelen steen, papier, schaar met water in hun mond en de verliezer wordt met een wrap geslagen. En de twee komen niet meer bij.

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's