Hart van Nederland: grote brand in woonwijk Wolvega, zeker één gewonde (video)

Hart van Nederland: grote brand in woonwijk Wolvega, zeker één gewonde (video)

Tuesday 11 June om 20:59

<em>Hart van Nederland</em>: grote brand in woonwijk Wolvega, zeker één gewonde (video) Bij een grote brand in Wolvega is dinsdagmiddag zeker één persoon gewond geraakt, meldt Hart van Nederland. De zwarte rookwolken zijn tot in de verre omgeving te zien. In bovenstaande beelden is de omvang van de brand te zien. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Groep mishandelt 60-jarige man in tram Den Haag (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Verdachten mishandeling zorgboerderij Wedde voor de rechter: 'Domme dingen gedaan' Bekijk deze video » Grote brand in Gasselte (Drenthe): restaurant 't Nije Hemelriek' gaat in vlammen op Bekijk deze video »
TV :

Bij een grote brand in Wolvega is dinsdagmiddag zeker één persoon gewond geraakt, meldt Hart van Nederland. De zwarte rookwolken zijn tot in de verre omgeving te zien. In bovenstaande beelden is de omvang van de brand te zien.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's