Verdachten mishandeling zorgboerderij Wedde voor de rechter: 'Domme dingen gedaan'

Verdachten mishandeling zorgboerderij Wedde voor de rechter: 'Domme dingen gedaan'

Verdachten <em>mishandeling zorgboerderij Wedde</em> voor de rechter: 'Domme dingen gedaan' Undercover in Nederland: eigenaar zorgboerderij Wedde erkent middeleeuwse martelpraktijken De mannen die worden verdacht van ernstige geestelijke en lichamelijke mishandeling op de zorgboerderij Aurora Borealis in Wedde staan voor de rechter en doen hun verhaal. Deze zaak kwam even geleden aan het licht door een uitzending van Undercover in Nederland. ‘Ook veel goede dingen gedaan’Hoofdverdachten Paul W. en Michel K. moeten zich voor de rechter verantwoorden en ze vertellen dat ze sinds de uitzending van Alberto Stegeman ernstig worden bedreigd. “Die grote bek geeft ik toe”, zegt Michel K. “Ik heb echt domme dingen gedaan. Maar ik heb ook heel veel goede dingen gedaan.” Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Zien! Kwakzalvers in nieuw seizoen Alberto Stegemans Undercover in Nederland (Shownieuws) Bekijk deze video » Stegeman tegen kwakzalver in Undercover in Nederland: 'Ik vind u levensgevaarlijk!' Bekijk deze video » Undercover in Nederland: Alberto confronteert Ilona R. met wanpraktijken Bekijk deze video »
Nieuws :
Monday 10 June om 14:04

Undercover in Nederland: eigenaar zorgboerderij Wedde erkent middeleeuwse martelpraktijken

De mannen die worden verdacht van ernstige geestelijke en lichamelijke mishandeling op de zorgboerderij Aurora Borealis in Wedde staan voor de rechter en doen hun verhaal. Deze zaak kwam even geleden aan het licht door een uitzending van Undercover in Nederland.

‘Ook veel goede dingen gedaan’
Hoofdverdachten Paul W. en Michel K. moeten zich voor de rechter verantwoorden en ze vertellen dat ze sinds de uitzending van Alberto Stegeman ernstig worden bedreigd. “Die grote bek geeft ik toe”, zegt Michel K. “Ik heb echt domme dingen gedaan. Maar ik heb ook heel veel goede dingen gedaan.”

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's