Fons Lambie in RTL Nieuws: 'Dit worden de nieuwe vicepremiers' (video)

Fons Lambie in RTL Nieuws: 'Dit worden de nieuwe vicepremiers' (video)

Tuesday 11 June om 18:29

Fons Lambie in <em>RTL Nieuws</em>: 'Dit worden de nieuwe vicepremiers' (video) De formerende partijen zijn eruit: de PVV, VVD, NSC en BBB zijn het eens over de verdeling van de ministersposten. Politiek verslaggever Fons Lambie van RTL Nieuws vertelt wat we tot nu toe weten en vertelt onder andere dat de namen van de vicepremiers rondzingen én dat het bij nader inzien nog maar de vraag is of we hier met een extraparlementair kabinet te maken hebben. Voorlopig lijkt het een 'gewoon' kabinet, los van de radicaalrechtse elementen in de coalitie. De namen van de potentiële vicepremiers zijn Fleur Agema, Sophie Hermans, Eddie van Hijum en Mona Keijzer. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Demissionair kabinet wil verbod op puppy-yoga: 'Nergens voor nodig' (video) Bekijk deze video » Erik Mouthaan over veroordeling Trump: 'Een onvoorstelbaar historisch moment' (video) Bekijk deze video » RTL Nieuws: watergeweld in Duitsland, geluidswal breekt Bekijk deze video »
Politiek :
Fons Lambie in RTL Nieuws: 'Dit worden de nieuwe vicepremiers' (video)

De formerende partijen zijn eruit: de PVV, VVD, NSC en BBB zijn het eens over de verdeling van de ministersposten. Politiek verslaggever Fons Lambie van RTL Nieuws vertelt wat we tot nu toe weten en vertelt onder andere dat de namen van de vicepremiers rondzingen én dat het bij nader inzien nog maar de vraag is of we hier met een extraparlementair kabinet te maken hebben. Voorlopig lijkt het een 'gewoon' kabinet, los van de radicaalrechtse elementen in de coalitie. De namen van de potentiële vicepremiers zijn Fleur Agema, Sophie Hermans, Eddie van Hijum en Mona Keijzer.

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's