Hart van Nederland: vrouw die door bekende werd neergestoken in Uden is zwaargewond (video)

Hart van Nederland: vrouw die door bekende werd neergestoken in Uden is zwaargewond (video)

Tuesday 11 June om 21:42

<em>Hart van Nederland</em>: vrouw die door bekende werd neergestoken in Uden is zwaargewond (video) Een 38-jarige vrouw uit Uden is dinsdagmiddag in haar woonplaats neergestoken door een man van 59 jaar uit Erp. De vrouw is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, meldt de politie aan Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Groep mishandelt 60-jarige man in tram Den Haag (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Grote brand in Gasselte (Drenthe): restaurant 't Nije Hemelriek' gaat in vlammen op Bekijk deze video » Hart van Nederland: grote brand in woonwijk Wolvega, zeker één gewonde (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een 38-jarige vrouw uit Uden is dinsdagmiddag in haar woonplaats neergestoken door een man van 59 jaar uit Erp. De vrouw is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, meldt de politie aan Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's