Royce de Vries in RTL Boulevard over veroordelingen voor moord op vader: "Het was niet heel verrassend"

Royce de Vries in RTL Boulevard over veroordelingen voor moord op vader: "Het was niet heel verrassend"

Wednesday 12 June om 20:28

Woensdag legde de rechtbank van Amsterdam celstraffen op tot 28 jaar in de strafzaak rondom de moord op Peter R. de Vries. Deze zijn lager dan wat het Openbaar Ministerie had geëist, namelijk levenslang.

Niet heel verrassend
Royce de Vries legt in RTL Boulevard uit dat hij niet wakker ligt van de lager bepaalde straffen. "We zijn nog een beetje beduusd, moeten het nog verwerken”. De Vries geeft aan dat ze wisten wat er aan zat te komen. "Het was niet heel verrassend", aldus Royce.

Bekijk de reactie van Royce de Vries in de video van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Royce de Vries in <em>RTL Boulevard</em> over veroordelingen voor moord op vader: &quot;Het was niet heel verrassend&quot; Woensdag legde de rechtbank van Amsterdam celstraffen op tot 28 jaar in de strafzaak rondom de moord op Peter R. de Vries. Deze zijn lager dan wat het Openbaar Ministerie had geëist, namelijk levenslang. Niet heel verrassendRoyce de Vries legt in RTL Boulevard uit dat hij niet wakker ligt van de lager bepaalde straffen. "We zijn nog een beetje beduusd, moeten het nog verwerken”. De Vries geeft aan dat ze wisten wat er aan zat te komen. "Het was niet heel verrassend", aldus Royce. Bekijk de reactie van Royce de Vries in de video van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Linda de Mol zonder Jeroen Rietbergen op rode loper (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Gordon praat tóch weer met RTL Boulevard en meldt over reallifesoap: "Mijn leven is één grote grap" Bekijk deze video » Fons Lambie in RTL Nieuws: 'Dit worden de nieuwe vicepremiers' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Royce de Vries in RTL Boulevard over veroordelingen voor moord op vader: "Het was niet heel verrassend"

Actuele video's

Meer actuele video's