Jill Helena over 'egoïstische' houding Ali B: 'Weinig sympathie voor slachtoffers'

Jill Helena over 'egoïstische' houding Ali B: 'Weinig sympathie voor slachtoffers'

Thursday 13 June om 14:45

Niet alleen de rechtszaak rond Ali B, maar ook de houding van de rapper maakt de tongen los. Ali B riep vandaag in de rechtszaal dat hij zo moe is, maar volgens slachtoffer Jill Helena is hij zeker niet de enige. Ze vindt zijn reactie egoïstisch. Als een journalist opmerkt dat hij ook weinig sympathie toont voor zijn slachtoffers, is ze het daar ook mee eens.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Jill Helena over 'egoïstische' houding <em>Ali B</em>: 'Weinig sympathie voor slachtoffers' Niet alleen de rechtszaak rond Ali B, maar ook de houding van de rapper maakt de tongen los. Ali B riep vandaag in de rechtszaal dat hij zo moe is, maar volgens slachtoffer Jill Helena is hij zeker niet de enige. Ze vindt zijn reactie egoïstisch. Als een journalist opmerkt dat hij ook weinig sympathie toont voor zijn slachtoffers, is ze het daar ook mee eens. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Ali B op tweede zittingsdag: 'Ik heb mijn eigen beleving over wat er gebeurd is' Bekijk deze video » Ali B zit er helemaal doorheen: 'Ik ben MOE!' Bekijk deze video » Ali B over rechtszaak: 'Hoop dat we op een dag kunnen spreken van alleen maar winnaars' Bekijk deze video »
Nieuws :
Jill Helena over 'egoïstische' houding Ali B: 'Weinig sympathie voor slachtoffers'

Actuele video's

Meer actuele video's