Breaking! PVV'er Gidi Markuszower wordt niet minister van Asiel en Migratie en geen vicepremier

Breaking! PVV'er Gidi Markuszower wordt niet minister van Asiel en Migratie en geen vicepremier

Breaking! PVV'er Gidi <em>Markuszower</em> wordt niet minister van Asiel en Migratie en geen vicepremier Zie boven een fragment uit Hart van Nederland met Geert Wilders over de fotoblunder van PVV-Kamerlid Gidi Markuszower: "Had niet mogen gebeuren" RTL Nieuws heeft uit bronnen vernomen dat de beoogd minister van Asiel en Migratie Gidi Markuszower toch deze post niet zal gaan bekleden. PVV-voorman Geert Wilders heeft dit op X bevestigd. De man die eerder al steken liet vallen, zie het fragment hierboven, is niet door het veiligheidsonderzoek voor nieuwe bewindspersonen gekomen. Bekijk de reactie van Geert Wilders en anderen op X hieronder. De inhoud van de naslag over Gidi Markuszower was reden voor mij om zijn kandidatuur in te trekken. Dat heb ik de formateur net laten weten. Ik heb nu Marjolein Faber, Tweede Kamerlid en voorheen PVV-frvz in de Senaat voorgedragen als kandidaat Minister van Asiel en Migratie.— Geert Wilders (@geertwilderspvv) June 13, 2024 PVV'er Markuszower na veiligheidsonderzoek geen vicepremier en minister https://t.co/uGb10BZUCB pic.twitter.com/cBV7tNCEQJ— binnenhof24 (@binnenhof24) June 13, 2024 En wéér een puntje voor onze rechtsstaat.Deze coalitie stelt de weerbaarheid van ons democratische systeem hevig op de proef.Maar we zijn als land gelukkig nog niet helemaal knettergek geworden.“PVV’er Markuszower na veiligheidsonderzoek geen vicepremier en minister”Next☑️ pic.twitter.com/41Q7OWfFvi— Roelant Siekman?⚡️? (@RoelantSiekman) June 13, 2024 @GidiMarkuszower is niet de uitzondering maar de regel.PVV'ers vormen een bedreiging voor de veiligheid van Nederland. PVV'er Markuszower na veiligheidsonderzoek geen vicepremier en minister https://t.co/F21vp0iFas via @NOS /2— Piet Lekkerkerk (@PietLekkerkerk) June 13, 2024 Bekijk ook Rob Jetten: 'Boete op boeken moet weg!' (Sophie & Jeroen) Bekijk deze video » Boer Sjoerd niet blij met onzekere coalitieplannen: 'Dreig te moeten stoppen' (video) Bekijk deze video » Fons Lambie in RTL Nieuws: 'Dit worden de nieuwe vicepremiers' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Thursday 13 June om 19:31

Zie boven een fragment uit Hart van Nederland met Geert Wilders over de fotoblunder van PVV-Kamerlid Gidi Markuszower: "Had niet mogen gebeuren"

RTL Nieuws heeft uit bronnen vernomen dat de beoogd minister van Asiel en Migratie Gidi Markuszower toch deze post niet zal gaan bekleden. PVV-voorman Geert Wilders heeft dit op X bevestigd. De man die eerder al steken liet vallen, zie het fragment hierboven, is niet door het veiligheidsonderzoek voor nieuwe bewindspersonen gekomen.

Bekijk de reactie van Geert Wilders en anderen op X hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's