Wolter Kroes en John de Bever in Het Jachtseizoen: "We moeten winnen, we moeten winnen"

Wolter Kroes en John de Bever in Het Jachtseizoen: "We moeten winnen, we moeten winnen"

<em>Wolter Kroes</em> en John de Bever in <em>Het Jachtseizoen</em>: &quot;We moeten winnen, we moeten winnen&quot; Zie boven een fragment uit Shownieuws met Wolter Kroes en John de Bever over hun deelname aan Het Jachtseizoen: "Het wordt in ieder geval een uitzending waar heel Nederland over praat" Wolter Kroes en John de Bever zijn donderdag aan de beurt in een nieuwe aflevering van Het Jachtseizoen om hun achtervolgers te slim af te zijn. De mannen zijn bloedfanatiek: "We moeten winnen, we moeten winnen" terwijl ze aan boord stappen... Bekijk het fragment uit Het Jachtseizoen hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Het Jachtseizoen is wekelijks op donderdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien! Eerste beelden van Bridget en Clarice in Het Jachtseizoen op een zijspan (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Het Jachtseizoen: Merel Ek en Noa Vahle krijgen hulp uit ervaren hoek van zwaargewicht (video) Bekijk deze video » Het Jachtseizoen: Hélène Hendriks misleidt StukTV als dubbelganger van Noa en Merel Bekijk deze video »
TV :
Thursday 13 June om 20:57

Zie boven een fragment uit Shownieuws met Wolter Kroes en John de Bever over hun deelname aan Het Jachtseizoen: "Het wordt in ieder geval een uitzending waar heel Nederland over praat"

Wolter Kroes en John de Bever zijn donderdag aan de beurt in een nieuwe aflevering van Het Jachtseizoen om hun achtervolgers te slim af te zijn. De mannen zijn bloedfanatiek: "We moeten winnen, we moeten winnen" terwijl ze aan boord stappen...

Bekijk het fragment uit Het Jachtseizoen hieronder.

Het Jachtseizoen is wekelijks op donderdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's