Het Jachtseizoen: Merel Ek en Noa Vahle krijgen hulp uit ervaren hoek van zwaargewicht (video)

Het Jachtseizoen: Merel Ek en Noa Vahle krijgen hulp uit ervaren hoek van zwaargewicht (video)

<em>Het Jachtseizoen</em>: Merel Ek en Noa Vahle krijgen hulp uit ervaren hoek van zwaargewicht (video) In de eerste beelden van een nieuwe aflevering van Het Jachtseizoen zien we hoe Merel Ek en Noa Vahle hulp krijgen uit ervaren hoek van zwaargewicht Pieter Cobelens, de oud-generaal die regelmatig bij de heren van Vandaag Inside aanschuift. De dames zien de winst al vanaf de start helemaal zitten! Bekijk het fragment uit Het Jachtseizoen hierboven. Het Jachtseizoen is wekelijks op donderdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: nieuwe reeks Het Jachtseizoen start met hysterische Ferry Doedens en Sylvia Geersen Bekijk deze video » Zien! Eerste beelden van Bridget en Clarice in Het Jachtseizoen op een zijspan (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Kijkcijfers donderdag: Frans Bauer voor en na, Het Jachtseizoen valt tegen Bekijk deze video »
TV :
Wednesday 29 May om 20:18

In de eerste beelden van een nieuwe aflevering van Het Jachtseizoen zien we hoe Merel Ek en Noa Vahle hulp krijgen uit ervaren hoek van zwaargewicht Pieter Cobelens, de oud-generaal die regelmatig bij de heren van Vandaag Inside aanschuift. De dames zien de winst al vanaf de start helemaal zitten!

Bekijk het fragment uit Het Jachtseizoen hierboven. Het Jachtseizoen is wekelijks op donderdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's