De Oranjezomer: enorme motten vallen Noa Vahle aan voor de camera

De Oranjezomer: enorme motten vallen Noa Vahle aan voor de camera

<em>De Oranjezomer</em>: enorme motten vallen Noa Vahle aan voor de camera Noa Vahle had het donderdagavond niet makkelijk voor de camera. Ze moest verslag uitbrengen in De Oranjezomer, maar dat ging even niet doordat ze in Wolfsburg werd aangevallen door enorme motten. Gelukkig zijn er beelden van en krijgen we die in De Oranjezomer gewoon te zien… Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. De Oranjezomer: 'Queen' opent de uitzending met Don't stop me now Bekijk deze video » Rutger Castricum over Harry Mens en Marianne Timmer: 'Zit je ineens op je opa!' Bekijk deze video » Zien: Jort Kelder schaamt zich kapot voor 'hoogtepunt' van talkshow Op1 Bekijk deze video »
Talkshow :
Friday 14 June om 08:44

Noa Vahle had het donderdagavond niet makkelijk voor de camera. Ze moest verslag uitbrengen in De Oranjezomer, maar dat ging even niet doordat ze in Wolfsburg werd aangevallen door enorme motten. Gelukkig zijn er beelden van en krijgen we die in De Oranjezomer gewoon te zien…

Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's