Advocaat Jill Helena denkt dat OM 'stevige celstraf' zal eisen in zaak Ali B (video)

Advocaat Jill Helena denkt dat OM 'stevige celstraf' zal eisen in zaak Ali B (video)

Advocaat Jill Helena denkt dat OM 'stevige celstraf' zal eisen in zaak <em>Ali B</em> (video) Vrijdag maakt het Openbaar Ministerie de strafeis bekend in de zaak rond Ali B. De rapper wordt verdacht van twee aanrandingen en twee verkrachtingen. Sébas Diekstra, advocaat van Jill Helena, denkt dat het OM er bijna niet aan ontkomt om een ‘stevige celstraf’ te gaan eisen… Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Ali B zit er helemaal doorheen: 'Ik ben MOE!' Bekijk deze video » Johnny de Mol over zaak Ali B: 'Dat raakt je heel diep' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Ali B vrijdag in rechtbank Haarlem: 'Verheug me erop om het te delen' Bekijk deze video »
Nieuws :
Friday 14 June om 10:19

Vrijdag maakt het Openbaar Ministerie de strafeis bekend in de zaak rond Ali B. De rapper wordt verdacht van twee aanrandingen en twee verkrachtingen. Sébas Diekstra, advocaat van Jill Helena, denkt dat het OM er bijna niet aan ontkomt om een ‘stevige celstraf’ te gaan eisen…

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's