Zien: Eva Jinek gaat los op podium Muziekfeest op het Plein in Goes

Zien: Eva Jinek gaat los op podium Muziekfeest op het Plein in Goes

Zien: <em>Eva Jinek</em> gaat los op podium Muziekfeest op het Plein in Goes Afgelopen week is het Muziekfeest op het Plein in Goes opgenomen en daar betrad een zeer opvallende naam het podium. Niemand minder dan Eva Jinek kwam ineens tevoorschijn om het publiek te vragen om naar haar nieuwe talkshow te komen. Maar dat niet alleen, er werd een carnavalskraker ingezet en Eva zette het hele plein op z’n kop als entertainer… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. o.a. Eva Jinek over jarenlang wangedrag Bert Huisjes (WNL): ‘Dagelijkse angst' (video) Bekijk deze video » Heftige discussie in Vandaag Inside over Bert Huisjes tussen Olcay en Merel tegen Johan Bekijk deze video » Eva Jinek slaat terug na reacties op onthulling over wangedrag Bert Huisjes (video) Bekijk deze video »
Muziek :
Friday 14 June om 11:15

Afgelopen week is het Muziekfeest op het Plein in Goes opgenomen en daar betrad een zeer opvallende naam het podium. Niemand minder dan Eva Jinek kwam ineens tevoorschijn om het publiek te vragen om naar haar nieuwe talkshow te komen. Maar dat niet alleen, er werd een carnavalskraker ingezet en Eva zette het hele plein op z’n kop als entertainer…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's