Heftige discussie in Vandaag Inside over Bert Huisjes tussen Olcay en Merel tegen Johan

Heftige discussie in Vandaag Inside over Bert Huisjes tussen Olcay en Merel tegen Johan

Donderdag 29 februari om 08:59

Wilfred Genee leest in Vandaag Inside het statement voor van de Raad van Toezicht van WNL. Bert Huisjes, de hoofdredacteur van dit ochtendprogramma is door een artikel van het AD in opspraak geraakt.

Tirade
De Raad van Toezicht neemt het voor Huisjes op en Johan Dersken is het hier volledig mee eens. Derksen kan er namelijk niet over uit dat deze hoofdredacteur 12 jaar na dato zo aangepakt wordt. Hij besluit zijn tirade met de mededeling dat wat hem betreft de man een uitstekend redacteur is. Olcay Gulsen is het niet met hem eens maar Derksen weet niet van ophouden, Merel Ek mengt zich ook in de discussie met Johan.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 28 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Heftige discussie in <em>Vandaag Inside</em> over <em>Bert Huisjes</em> tussen Olcay en Merel tegen Johan Wilfred Genee leest in Vandaag Inside het statement voor van de Raad van Toezicht van WNL. Bert Huisjes, de hoofdredacteur van dit ochtendprogramma is door een artikel van het AD in opspraak geraakt. TiradeDe Raad van Toezicht neemt het voor Huisjes op en Johan Dersken is het hier volledig mee eens. Derksen kan er namelijk niet over uit dat deze hoofdredacteur 12 jaar na dato zo aangepakt wordt. Hij besluit zijn tirade met de mededeling dat wat hem betreft de man een uitstekend redacteur is. Olcay Gulsen is het niet met hem eens maar Derksen weet niet van ophouden, Merel Ek mengt zich ook in de discussie met Johan. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 28 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's