Johnny de Mol doet oproep voor nieuw programma De beste wensen (SBS6)

Johnny de Mol doet oproep voor nieuw programma De beste wensen (SBS6)

Johnny de Mol doet oproep voor nieuw programma <em>De beste wensen</em> (SBS6) Johnny de Mol vertelt bij De Oranjezomer meer over een nieuw programma dat hij gaat presenteren. In De beste wensen gaat hij mensen helpen die een wens hebben voor een ander. Misschien wil je iemand helpen die het financieel zwaar heeft, of die zijn of haar kleinkind al jaren niet heeft kunnen zien. Dan kun je je nu opgeven via de website van SBS6. Bekijk de oproep voor De beste wensen hieronder. De beste wensen is rond Kerst een week lang te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. Noa Vahle met Johnny de Mol bij De Oranjezomer: 'Je ziet wel dat het een familiezender is' Bekijk deze video » De Oranjezomer: enorme motten vallen Noa Vahle aan voor de camera Bekijk deze video » Johnny de Mol over zaak Ali B: 'Dat raakt je heel diep' (De Oranjezomer) Bekijk deze video »
TV :
Friday 14 June om 11:44

Johnny de Mol vertelt bij De Oranjezomer meer over een nieuw programma dat hij gaat presenteren. In De beste wensen gaat hij mensen helpen die een wens hebben voor een ander. Misschien wil je iemand helpen die het financieel zwaar heeft, of die zijn of haar kleinkind al jaren niet heeft kunnen zien. Dan kun je je nu opgeven via de website van SBS6.

Bekijk de oproep voor De beste wensen hieronder.

De beste wensen is rond Kerst een week lang te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's