Grote zoekactie politie met helikopter voor vermiste man (24) in Oisterwijk

Grote zoekactie politie met helikopter voor vermiste man (24) in Oisterwijk

Grote zoekactie politie met helikopter voor vermiste man (24) in Oisterwijk De politie is massaal op zoek naar een man van 24 jaar uit de omgeving van Oisterwijk. Er is een grote zoekactie opgezet met onder meer een helikopter. Donderdagavond is de man als vermist opgegeven. "We zijn bang dat hij zichzelf iets aandoet", zegt een woordvoerder van de politie tegen Hart van Nederland. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Breaking! PVV'er Gidi Markuszower wordt niet minister van Asiel en Migratie en geen vicepremier Bekijk deze video » Zien: OM eist drie jaar onvoorwaardelijke gevangenisstraf tegen Ali B Bekijk deze video » Dilan Yeşilgöz uit zorgen over kandidaat-minister Marjolein Faber (PVV) Bekijk deze video »
Nieuws :
Friday 14 June om 14:52

De politie is massaal op zoek naar een man van 24 jaar uit de omgeving van Oisterwijk. Er is een grote zoekactie opgezet met onder meer een helikopter. Donderdagavond is de man als vermist opgegeven. "We zijn bang dat hij zichzelf iets aandoet", zegt een woordvoerder van de politie tegen Hart van Nederland.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's