Advocaat Ellen ten Damme benaderd door advocaat Ridouan Taghi: 'Onder druk gezet' (video)

Advocaat Ellen ten Damme benaderd door advocaat Ridouan Taghi: 'Onder druk gezet' (video)

Friday 14 June om 20:01

Advocaat <em>Ellen ten Damme</em> benaderd door advocaat Ridouan Taghi: 'Onder druk gezet' (video) De advocaat van Ellen ten Damme, Ruth Jager, zegt door de Michel Ruperti, de advocaat van Ridouan Taghi, onder druk gezet te zijn. In een telefoongesprek liet Ruperti weten aan Jager dat Ali B een goede zaak aan het voorbereiden was'. Gesprek'Hij vertelde dat het beter zou zijn dat Ellen met Ali B in gesprek zou gaan omdat er anders heel nare dingen over haar gezegd zouden worden tijdens de zitting en dat ik dat maar moest communiceren met haar manager.' Ruperti ontkent niet dat er een gesprek is geweest, maar laat weten zich niet te kunnen vinden in de beschuldiging van Jager. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Dilan Yeşilgöz uit zorgen over kandidaat-minister Marjolein Faber (PVV) Bekijk deze video » Grote zoekactie politie met helikopter voor vermiste man (24) in Oisterwijk Bekijk deze video » Hart van Nederland: gewonde na aanrijding tussen auto en tram in Leidschendam (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De advocaat van Ellen ten Damme, Ruth Jager, zegt door de Michel Ruperti, de advocaat van Ridouan Taghi, onder druk gezet te zijn. In een telefoongesprek liet Ruperti weten aan Jager dat Ali B een goede zaak aan het voorbereiden was'.

Gesprek
'Hij vertelde dat het beter zou zijn dat Ellen met Ali B in gesprek zou gaan omdat er anders heel nare dingen over haar gezegd zouden worden tijdens de zitting en dat ik dat maar moest communiceren met haar manager.' Ruperti ontkent niet dat er een gesprek is geweest, maar laat weten zich niet te kunnen vinden in de beschuldiging van Jager.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's