Ali B emotioneel in laatste woord tegen rechtbank: 'Ik had dit nooit verwacht' (video)

Ali B emotioneel in laatste woord tegen rechtbank: 'Ik had dit nooit verwacht' (video)

Friday 14 June om 20:10

<em>Ali B</em> emotioneel in laatste woord tegen rechtbank: 'Ik had dit nooit verwacht' (video) Na drie lange dagen in de rechtbank, kwam er vrijdagmiddag een einde aan de strafzaak tegen Ali B. In zijn laatste woord richtte hij zich emotioneel tot de rechter: 'U bent mijn laatste hoop.' Laatste woordAli B kreeg vrijdagmiddag het laatste woord in de rechtszaak tegen hem. De rapper wordt door het OM verdacht van aanranding en verkrachting en eiste eerder op de dag een celstraf van 3 jaar. 'Ik had niet verwacht dat me dit zou overkomen. (...) Ik kan het niet rijmen, ik kan het niet plaatsen.' Ali B refereerde ook veelvuldig naar de rol van de media in zijn zaak. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Zien: Eva Jinek gaat los op podium Muziekfeest op het Plein in Goes Bekijk deze video » Mooie beelden: Frans Bauer vraagt zoon Christiaan of hij komt optreden in Ahoy Bekijk deze video » Frans Bauer: 'Ik ga Ahoy serieus verbouwen!' Bekijk deze video »
TV :

Na drie lange dagen in de rechtbank, kwam er vrijdagmiddag een einde aan de strafzaak tegen Ali B. In zijn laatste woord richtte hij zich emotioneel tot de rechter: 'U bent mijn laatste hoop.'

Laatste woord
Ali B kreeg vrijdagmiddag het laatste woord in de rechtszaak tegen hem. De rapper wordt door het OM verdacht van aanranding en verkrachting en eiste eerder op de dag een celstraf van 3 jaar. 'Ik had niet verwacht dat me dit zou overkomen. (...) Ik kan het niet rijmen, ik kan het niet plaatsen.' Ali B refereerde ook veelvuldig naar de rol van de media in zijn zaak.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's