Johan Derksens oplossing voor wolvenprobleem: "Koop een jachtgeweer en schiet ze voor de kloten"

Johan Derksens oplossing voor wolvenprobleem: "Koop een jachtgeweer en schiet ze voor de kloten"

<em>Johan Derksen</em>s oplossing voor wolvenprobleem: &quot;Koop een jachtgeweer en schiet ze voor de kloten&quot; In Vandaag Inside Oranje bespreken de heren het wolvenprobleem in Nederland. Wilfred vraagt Johan of er onlangs nog mensen zijn opgegeten daar bij hem in de omgeving? Deze grap wordt absoluut niet gewaardeerd en Johan geeft Wilfred een veeg uit de pan. JachtgeweerVervolgens biedt Derksen de oplossing voor de kwestie. Zijn advies aan de boeren die met de gevolgen van het vraatzuchtige dier te maken hebben: "Koop een jachtgeweer en schiet ze voor hun kloten"... Bekijk de video van Vandaag Inside Oranje hierboven. Bekijk ook Prachtige beelden van zes wolvenwelpjes op de Veluwe (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Talkshow :
Sunday 16 June om 09:23

In Vandaag Inside Oranje bespreken de heren het wolvenprobleem in Nederland. Wilfred vraagt Johan of er onlangs nog mensen zijn opgegeten daar bij hem in de omgeving? Deze grap wordt absoluut niet gewaardeerd en Johan geeft Wilfred een veeg uit de pan.

Jachtgeweer
Vervolgens biedt Derksen de oplossing voor de kwestie. Zijn advies aan de boeren die met de gevolgen van het vraatzuchtige dier te maken hebben: "Koop een jachtgeweer en schiet ze voor hun kloten"...

Bekijk de video van Vandaag Inside Oranje hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's