Prachtige beelden van zes wolvenwelpjes op de Veluwe (Hart van Nederland)

Prachtige beelden van zes wolvenwelpjes op de Veluwe (Hart van Nederland)

Prachtige beelden van zes <em>wolvenwelpjes</em> op de Veluwe (<em>Hart van Nederland</em>) Het gaat goed met de wolvenpopulatie in Nederland, al zullen de meningen verdeeld zijn of dat goed nieuws is. In Hart van Nederland zien we prachtige beelden van zes spelende wolvenwelpjes op de Veluwe. Met behulp van een wildcamera zijn ze vastgelegd en door Natuurmonumenten pas recentelijk naar buiten gebracht. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beau: boswachter Arjan Postma wil schapenhouder helpen maar ook wolf laten rondlopen Bekijk deze video » ZIEN: Boer Roelof huilt om zijn zestien gedode schapen door wolven Bekijk deze video » Bijzondere beelden: roedel wolven gespot op de Veluwe (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 3 augustus 2023 om 11:11

Het gaat goed met de wolvenpopulatie in Nederland, al zullen de meningen verdeeld zijn of dat goed nieuws is. In Hart van Nederland zien we prachtige beelden van zes spelende wolvenwelpjes op de Veluwe. Met behulp van een wildcamera zijn ze vastgelegd en door Natuurmonumenten pas recentelijk naar buiten gebracht.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's