Breaking! Justin Timberlake opgepakt vanwege rijden onder invloed (RTL Boulevard)

Breaking! Justin Timberlake opgepakt vanwege rijden onder invloed (RTL Boulevard)

Tuesday 18 June om 19:28

RTL Boulevard komt met breaking nieuws vanuit Amerika! Justin Timberlake is aangehouden omdat hij onder invloed in de auto gestapt zou zijn, na een etentje met vrienden.

Opgepakt
Na een blaastest is de zanger in de boeien geslagen en opgepakt door de politie. De volgende ochtend stond Timberlake zonder borgtocht weer op vrije voeten maar zal over ruim een maand wel in de rechtbank moeten verschijnen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder

Breaking! <em>Justin Timberlake</em> opgepakt vanwege rijden onder invloed (<em>RTL Boulevard</em>) RTL Boulevard komt met breaking nieuws vanuit Amerika! Justin Timberlake is aangehouden omdat hij onder invloed in de auto gestapt zou zijn, na een etentje met vrienden. OpgepaktNa een blaastest is de zanger in de boeien geslagen en opgepakt door de politie. De volgende ochtend stond Timberlake zonder borgtocht weer op vrije voeten maar zal over ruim een maand wel in de rechtbank moeten verschijnen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder Bekijk ook Herman den Blijker viel 40 kilo af: 'Ik word niet meer herkend' Bekijk deze video » Is Britney Spears gewond geraakt door vechtpartij? (Shownieuws) Bekijk deze video » Justin Timberlake naar Ziggo Dome Amsterdam: op deze datum begint de voorverkoop Bekijk deze video »
Entertainment :
Breaking! Justin Timberlake opgepakt vanwege rijden onder invloed (RTL Boulevard)Actuele video's

Meer actuele video's